duminică, iulie 18

iubirea: credit de nevoi personale

Iubire de imprumut: dobanda exponentiala, termen de rambursare: nelimitat. Asta facem noi oamenii: avem iubire de dat, nu stim cum sa o dam tuturor (pentru ca asta ar trebui sa facem), asa ca ne umplem de ea pana in momentul in care simtitm ca da pe afara si atunci o dam cuiva care e mai la indemana. Dar nu o dam gratuit, cerem in schimb mult mai mult decat dam: cerem iubire, timp, atentie, implicare. Dam iubirea si ne asteptam ca celalalt sa o vrea pentru totdeauna. Dar nu toti ne restituim creditele? Daca am dat ceva cu imprumut (pentru ca pana la urma iubirea este a noastra, ne apartine in totalitate, doar o imprumutam cuiva), de ce nu suntem constienti ca vom primi inapoi ceea ce am dat? La un moment dat celalalt nu o sa mai aiba nevoie de ea sau o sa considere ca a platit suficient pentru ea. S-a terminat jocul de suma 0. In cazul opus, o luam noi inapoi... si bancile, in conditii de faliment, cer restituirea creditelor acordate... asa ca daca falimenteaza iubirea pentru respectivul o cerem inapoi ca sa o dam altcuiva, care poate ne va da o dobanda mai mare sau caruia sa ii acordam conditii de creditare mai flexibile... de la inceput ne asumam asta si la final tot noi ne plangem?!?!?!

2 comentarii:

  1. Sunteți în căutarea pentru un împrumut? Sau ai fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluții de împrumut chiar aici! Elizabeth Global Finance Limited da împrumuturi pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobândă de 2%. Va rugam sa ne contactati prin e-mail de astăzi, prin intermediul bertglobalfinanceltd@gmail.com

    Date privind solicitantul:

      1) Numele Intreg:
      2) Țara:
      3) Adresa: o
      4) de stat:
      5) Sex:
      6) Starea civila:
      7) Ocupatia:
      8) Numărul de telefon:
      9) poziția prezent în locul de muncă:
      10) Venitul lunar:
      11) Suma de împrumut Necesare:
      12) Împrumut Durata:
      13) Scopul de împrumut:
      14) Religie:
      15) Ați aplicat înainte;
      16) Data nașterii;
      mulțumiri,
    Dna Elizabeth Patrick

    RăspundețiȘtergere
  2. The issues involving credit nevoi personale has been a popular topic amongst scholars for many years. Underestimate credit nevoi personale at your peril. Cited by many as the single most important influence on post modern micro eco compartmentalism, it is yet to receive proper recognition for laying the foundations of democracy. The juxtapositioning of credit nevoi personale with fundamental economic, social and political strategic conflict draws criticism from socialists, whom I can say no more about due to legal restrictions.

    RăspundețiȘtergere