joi, august 19

it's the kind of magic

Vreau magie in viata mea... sa am o bagheta magica, sa vad stele cazatoare, sa transform dovleci in calesti albe si broaste in printi. Vreau sa simt ca lucrurile nu se rezuma doar la planul teluric, ca exista ceva mai mult, ca eu pot genera ceva mai mult in oameni, in relatii, in lume. Ce mi-ar placea sa vad in ochii celor din jurul meu licarul de magie si sa stiu ca eu l-am creat. Imi doresc magie in cel mai pur sens posibil, magia din povestile cu zane... vreau sa fie magie cand ies la cafea, cand sunt pe plaja, cand fac curatenie sau citesc.
O aura de lumina... asta vreau sa vada ceilalti cand se uita la mine... si aura sa fie magie pura. Sa ii ating cu un deget sau doar cu privirea si sa se simta si ei magici... sa fie totul sclipitor si uman, dar magic, nu teluric. Se simte cineva asa? In fiecare zi a vietii lui? Exista oare un singur om in lumea asta care sa aiba magie in viata lui tot timpul? Daca da, atunci imi doresc sa il cunosc... chiar as avea multe de invatat de la el.
Pana una alta as putea sa imi cumpar o carte de magie...cine stie ce iese?! Poate reusesc totusi sa nu dau foc la casa :))
Ting... and it was magic... asa de usor as vrea sa fie :)

2 comentarii:

  1. vezi ca e la carturesti Manualul Micului Vrajitor....ca sa nu dai foc la casa, ca-i pacat de baldachin :P

    RăspundețiȘtergere
  2. e pacat si de baldachin si de fata :P

    RăspundețiȘtergere